شبهای پایانی ماه مبارک رمضان

💠 شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَیِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَىٰ وَالْفُرْقَانِ (بقره-۱۸۵)

⬆️ شب آخر
از با فضیلت ترین شب های ماه رمضان، دو شب آخر است. نسبت بخشش و مغفرتی که در این دو شب حاصل می‌شود به شب های دیگر، بیشتر است. باید قدر دانست و استفاده کرد. شیطان در این اوقات، سبب غرور ما نسبت به اعمال خود و ناامیدی نسبت به آینده می‌شود. از خدا بخواهیم که اگر تا الان، ما را مورد مغفرت خویش قرار نداده است، به لطف خودش ما را مشمول مغفرت بگرداند.

💎 هر شب، شب قدر است اگر قدرش بدانی…
تمام بیچارگی ما بدلیل فاصله گرفتن از دین است. ثمره هایی که از زندگی مان می‌گیریم به خاطر پر رنگ شدن دین است. عزیزان! ماه رمضان تمام شد اما فرصت، تمام نشده است. درست است که رمضان فرصتی استثنایی می‌باشد اما ماه های دیگر هم، ماه خدا هستند و ظرفیت و فرصتی هستند برای اصلاح خویش.

🪟 علامت تغییر
علامت تغییر در رمضان این است که قرآن را نبندیم تا رمضان سال بعد! رمضان ماه ختم نیست بلکه ماه شروع است تا در ماه های دیگر، زندگی معنوی داشته باشیم. اگر می‌خواهید معنویتی که در رمضان کسب کردید برایتان باقی بماند، برنامه هایی که در رمضان داشتید را تعطیل نکنید. از سفره انداختن، از قرآن خواندن، از مناجات با خدا و روزه و… لازمه اش تغییر سبک زندگی است. علامت کسانی که رمضان را ماه شروع می‌پندارند این است که هرچه به پایان رمضان نزدیک تر می‌شوند، حریص تر به عبادت و مناجات می‌شوند. رمضان تمام شدنی نیست مگر آنکه معنای حقیقی اش گم شده باشد.

🗓 السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا شَهْرَ اللَّهِ الْأَکْبَر
با این ماه وداع کنیم و اگر حقوقی که باید انجام می‌دادیم و ندادیم را در صورتی که قابل جبران است، جبران و اگر قابل جبران نیست، عذرخواهی کنیم. این ماه، حرمت دارد. از خداوند در این شب های آخر، دینداری بخواهیم…

 

اشتراک گذاری

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *